Gästartister till Dalhalla klara!


Vad som redan med all säkerhet var givet att bli en legendarisk kväll på Dalhalla den 28 juli, kommer nu att bli ännu mera speciell. HammerFalls spelning kommer att gästas av tre återvändande HF-kändisar: Stefan Elmgren, som var bandets gitarrist 1997-2008, Mikael Stanne, som var sångare 1993-96 och till vardags finns i Dark Tranquillity, samt Jesper Strömblad, som efter sin tid i bandet gjorde sig känd som den musikaliska motorn i In Flames. Dessutom kommer Roger Pontare att göra HammerFall sällskap på scenen i en repris av den bejublade hårdrocksversionen av hans “När Vindarna Viskar Mitt Namn”.

Team Cans från Körslaget gör också ett gästuppträdande, och hela konserten kommer att filmas för utgivning på DVD senare i år. Mer än två timmars musik, effekter och underhållning utlovas, den största och mest påkostade HammerFall-showen någonsin! Som uppvärmare har inga mindre än Crucified Barbara bjudits in. Låter det här som något man inte bör missa? Bra, för det är det också.
6 Comments

 1. Om ni flyttar konserten 2 dagar fram så är jag där!!! Men det tvekar jag på…

  Som kompensation för min förlorade hammer-neck (passar bättre än slayer i detta fal). Så kommer jag straffas genom att endast få se denna show på DVD.

 2. Tur att Spotify finns samt att jag har d flesta av era låtar på min ipod…Konserten blir säkert härlig!!! Å kommer den ut på dvd så är jag jätteglad över det! :-)

 3. Hi,

  can you please translate to english? The google translator is helpfull but…. . See ya in dalhalla,

  regards from germany

 4. Fantastisk show!!! Väl värd att resa till Dalarna för! Bra förband dessutom!
  Och intressant att se, vid det tillfälliga bytet av sångare, att Joacims röst är så viktig för att det ska bli just Hammerfall!

 5. Tack för en helt underbar och magisk spelning!

 6. Jag var DÄR!!!!! Mer behöver inte sägas än att nästa gång det blir metal på Dalhalla är jag där igen.

Leave a comment